ciljevi:

stručno i naučno usavršavanje članova

Detaljnije...

Početnadr Miloš Božović
(18.5.1962.-12.11.2021.)

Sa velikom žalošću vas obaveštavamo da je član predsedništva Udruženja maksilofacijalnih hirurga Srbije doktor Miloš Božović preminuo u 59. godini u Užicu.

Dr Miloš Božović je završio Stomatološki fakultet u Beogradu, gde je 1995. godine specijalizirao maksilofacijalnu hirurgiju.

Zvanje primarijusa stekao je 2012. godine. Od 1995. do 1998. godine nalazio se na čelu Odseka u službi ORL i MFH, nakon čega je do 2000. godine obavljao funkciju zamenika direktora Opšte bolnice Užice.

Na mesto direktora Zdravstvenog centra Užice imenovan je 15.aprila 2011. godine.

Doktor Božović je bio član Evropskog Udruženja kraniofacijalnih hirurga, Udruženja maksilofacijalnih hirurga Srbije i član Skupštine stomatološke komore.

Autor je više stručnih radova iz oblasti maksilofacijalne hirurgije.

Doktor Božović će biti sahranjen u 14 časova, na groblju Sarića Osoje u Užicu.pukovnik doc. dr Slobodan Lončarević
(28.1.1959.-13.2.2021.)

Obaveštavamo Vas da nas je prerano napustio naš kolega i prijatelj pukovnik doc. dr Slobodan Lončarević.

Bio je cenjen u stručnim i naučnim krugovima, autor velikog broja naučnih radova i monografija, mentor postdiplomskih i specijalističkih studija. Kolege i prijatelji ga nisu poznavali samo po njegovom izuzetnom doprinosu u hirurgiji, nauci i obrazovanju, već pre svega kao pristupačnog, nasmejanog i dobrog čoveka koji je svojom aktivnošću i svojim životom obeležio živote svih koji su ga poznavali.

Počivaj u miru dragi Lonče!O nama

Ciljevi i zadaci Udruženja maksilofacijalnih hirurga Srbije su stručno i naučno usavršavanje članova udruženja, članstvo i učešće u radu srodnih domaćih i međunarodnih udruženja i organizacija.

Udruženje podstiče i koordinira aktivnost svojih članova na ostvarivanju zajedničkih ciljeva i zadataka u skladu sa Ustavom, zakonskim propisima.…

detaljnije


NaŠi prijatelji

  • BIT1
  • contratubex
  • akomed
  • KELO-COTE